Over ons

Wat biedt Body Focus

Body Focus is een Premium Gym welke 365 dagen per jaar toegankelijk is van 06:00 tot 23:00 uur. De klant kan zowel onder begeleiding van een personal trainer als zelfstandig trainen en werken aan een fit en gezond lijf.

Op de begane grond is een volledig uitgeruste fitnessruimte ingericht met kleedruimtes, luxe douches inclusief Rituals producten en een gratis handdoeken service, een ijsbad en een gezellige stamtafel waar je na het trainen een heerlijke kop koffie, eiwit shake en/of stuk fruit kunt pakken.

Op de eerste verdieping bevindt zich de Personal Trainingsstudio en het cardio gedeelte.

De Personal Trainers die bij Body Focus werken zijn ervaren en goed opgeleid. Onze trainers werken volgens de nieuwste inzichten.

Bij Body Focus zijn alle extra’s inbegrepen en te gebruiken voor zowel klanten die Personal Training volgen als de klanten die vrij trainen.

Middels een reserveringssysteem wordt gewaarborgd dat er nooit meer dan 10 personen tegelijk trainen en de exclusiviteit, beschikbaarheid van de materialen, privacy en rust gewaarborgd blijft.

Body Focus heeft een eigen app waarmee je jouw training kunt inboeken, je persoonlijke vorderingen en voedingsschema kunt bijhouden en inspiratie kunt opdoen doormiddel van een bibliotheek aan oefeningen voor jouw eigen vrije trainingen.

Je kunt ook een sessie boeken bij een van de Personal Trainers om jouw eigen trainingsschema op te laten stellen aan de hand van jouw wensen.

Tevens zijn er samenwerkingen met o.a. een fysiotherapiepraktijk, leefstijlcoaches, diëtisten, welke buiten het pand plaatsvinden.

Team Body Focus

Body Focus werkt met ervaren, gemotiveerde personal trainers. Maak hieronder alvast kort kennis.

Direct contact

Premium Gym

365 dagen per jaar open
van 06:00 - 23:00 uur

Locatie

Body Focus
Zuiderinslag 8N,
3871 MR Hoevelaken

KVK: 60443715
BTW: NL002241830B88