Ian Meere

Hey! Ik ben Ian Meere, een 24-jarige personal trainer die zijn passie heeft omgezet in zijn droombaan. Bij FIT I.M. streven we samen met jou naar de perfecte balans tussen lichaam en geest.

We beginnen met een intakegesprek waarbij we samen jouw doelen bespreken en op zoek gaan naar die cruciale balans die jouw succes zal bepalen.

Mijn specialisaties zijn

  • personal coaching,
  • duo- en smallgroup training,
  • kick-/boxtraining.

Met mijn ‘old school, no pain no gain’ benadering moedig ik je aan om uit je comfortzone te stappen en alles te geven wat je hebt. Mijn motto is “never stop exploring”, en ik nodig je uit om samen met mij te ontdekken welke mogelijkheden en potentieel er in jou schuilen.

Of je nu spiermassa wilt opbouwen, gewicht wilt verliezen, je conditie wilt verbeteren of je algehele welzijn wilt vergroten, ik zal je begeleiden met mijn kennis, ervaring en motivatie. Met mijn op maat gemaakte programma’s, afgestemd op jouw behoeften en doelen, zal ik je motiveren, uitdagen en inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Samen zullen we obstakels overwinnen, mijlpalen bereiken en een gezonde levensstijl creëren die blijvend is. Ontdek jouw mogelijkheden en realiseer je volledige potentieel! Laten we samen de weg naar succes bewandelen en nieuwe hoogten bereiken!

Ian Meere foto

Direct contact

Premium Gym

365 dagen per jaar open
van 06:00 - 23:00 uur

Locatie

Body Focus
Zuiderinslag 8N,
3871 MR Hoevelaken

KVK: 60443715
BTW: NL002241830B88