Sporten voor bedrijven

Wat biedt Body Focus

Investeren in de fysieke en mentale gezondheid van uw medewerkers levert een gezond bedrijf met betere bedrijfsresultaten op. Uw medewerkers functioneren optimaal als ze zowel fysiek als mentaal in goede gezondheid zijn. Een goede balans tussen beide zorgt voor fitte, energieke en gemotiveerde medewerkers. Tevens zorgt dit voor minder ziekteverzuim en een grotere belastbaarheid van uw medewerkers.

Zeker in de huidige tijd van thuiswerken schiet het bewegen en ontspannen gedurende de werkdag er snel bij in. Dit gaat ten koste van het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers, het collegiale contact wat bijdraagt aan een goede werksfeer, de gezondheid van de medewerkers, etc.

Een investering in de gezondheid van uw medewerkers is een investering in uw bedrijf!

Body Focus heeft uw bedrijf veel te bieden en denkt graag met u mee in mogelijkheden. Samen kunnen we een plan maken voor uw bedrijf wat aansluit bij uw wensen en budget. Wij bieden activiteiten binnens- en buitenshuis aan op onze trainingslocatie, bij uw bedrijf, bij de medewerker aan huis of via Zoom. Naast training kunt u ook denken aan teambuildingsactiviteiten in de sportieve sfeer, meetings met een sportieve pauze, de mogelijkheden zijn legio!

Neem contact met ons op voor een kennismaking! Wij hebben er zin in!

Direct contact

Premium Gym

365 dagen per jaar open
van 06:00 - 23:00 uur

Locatie

Body Focus
Zuiderinslag 8N,
3871 MR Hoevelaken

KVK: 60443715
BTW: NL002241830B88