Welkom bij Body Focus: Meld je aan voor een Rondleiding!

Ben je (na het zien van onze website) benieuwd naar wat Body Focus jou te bieden heeft? Vraag een ronleiding aan en wij nemen de tijd voor jou om je een rondleiding te geven in de gym! Wij laten je alle voordelen zien die Body Focus te bieden heeft!

Waarom een Rondleiding?
Een rondleiding door onze sportschool is de perfecte gelegenheid om te ontdekken wat Body Focus te bieden heeft. Tijdens de rondleiding leiden we je rond door onze faciliteiten en laten we je zien welke trainingsopties en programma's we beschikbaar hebben. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over je fitnessreis.

Hoe Aanmelden voor een Rondleiding:
Het aanmelden voor een rondleiding bij Body Focus is eenvoudig. Vul gewoon het onderstaande contactformulier in, en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een geschikte datum en tijd af te spreken.

Wij wachten op jou!

Zodra we jouw aanmeldingsformulier ontvangen, zullen we ons best doen om je zo snel mogelijk te contacteren om de rondleiding te bevestigen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Body Focus en je te laten zien waarom onze sportschool de beste keuze is voor jouw fitnessreis.

Let op: de rondleidingen zijn op afspraak, dus zorg ervoor dat je je aanmeldt om jouw plek te reserveren. (pas na bevestiging vanuit ons!

Direct contact

Premium Gym

365 dagen per jaar open
van 06:00 - 23:00 uur

Locatie

Body Focus
Zuiderinslag 8N,
3871 MR Hoevelaken

KVK: 60443715
BTW: NL002241830B88