Premium Exclusive Gym

Body Focus is een Premium Exclusive Gym waarbij exclusiviteit, luxe, privacy, rust en een all-inclusive aanbod centraal staan.


Op de begane grond is een volledig uitgeruste fitnessruimte ingericht met een kleedruimte, luxe douches inclusief Rituals producten en een gratis handdoeken service, een ijsbad, een infrarood sauna en een gezellige stamtafel waar je na het trainen een heerlijke kop koffie, eiwit shake en/of stuk fruit kunt pakken.

Op de eerste verdieping bevindt zich de Personal Trainingsstudio en het cardio gedeelte. De Personal Trainers die bij Body Focus werken zijn ervaren en goed opgeleid. Onze trainers werken volgens de nieuwste inzichten.

Bij Body Focus zijn alle extra’s inbegrepen en te gebruiken voor zowel klanten die Personal Training volgen als de klanten die vrij trainen.

Je kunt bij ons met een tag naar binnen tussen 6.00 en 23.00 uur op het moment dat jou uitkomt. Middels een reserveringssysteem wordt gewaarborgd dat er nooit meer dan 10 personen tegelijk trainen en de exclusiviteit, beschikbaarheid van de materialen, privacy en rust gewaarborgd blijft.

Body Focus heeft een eigen app waarmee je jouw training kunt inboeken, je persoonlijke vorderingen en voedingsschema kunt bijhouden en inspiratie kunt opdoen doormiddel van een bibliotheek aan oefeningen voor jouw eigen vrije trainen.
Je kunt ook een sessie boeken bij een van de Personal Trainers om jouw eigen trainingsschema op te laten stellen aan de hand van jouw wensen.

Zowel Personal Training in de vorm van een abonnement of pakket aan lessen, onbeperkt vrij trainen als een combinatie hiervan zijn mogelijk bij Body Focus. Een abonnement voor onbeperkt sporten is bij ons al mogelijk voor €70,00 per maand.

 

All Inclusive Premium Gym

All Inclusive Premium Gym

Personal training

Personal training o.b.v. strippenkaart en/of abonnement.

Onbeperkt trainen

365 dagen per jaar van 06:00 uur tot 23:00 uur geopend.

Body Focus App

Alles in één overzicht: Je rooster, voeding, workouts en voortgangsregistratie!

Leefstijlcoaching

Ondersteuning bij het dagelijkse leven gericht op je gezondheid en welzijn.

Voedingsadvies

Begeleiding over voedselkeuzes en eetgewoonten voor jouw gezondheid.

Boks training

Optimaliseer je conditie en kracht bij deze sportieve workout.

Fysiotherapie

Herstel en verbeter na letsel, ziekte of andere gezondheidsproblemen.

Zakelijk

Je onderneming laten groeien door vitale en gemotiveerde medewerkers.

Sauna

Het ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en het verminderd stress.

IJsbad

Verbeterde bloedcirculatie, sneller herstel en een sterker immuunsysteem.

Direct contact

Premium Gym

365 dagen per jaar open
van 06:00 - 23:00 uur

Locatie

Body Focus
Zuiderinslag 8N,
3871 MR Hoevelaken

KVK: 60443715
BTW: NL002241830B88