Personal Training Leusden

Jouw grenzen verleggen en tegelijkertijd jouw kracht & conditie een boost geven? Body Focus is dé personal trainingsclub in Leusden en omgeving die jou helpt met het bereiken van jouw doelstelling. Sneller, beter en makkelijker dan dat je het zelf doet!

  • Altijd vol energie
  • Voel je lekker in je vel
  • Bereik je doel sneller, beter en makkelijker
  • Strakke 1-op-1 begeleiding
  • Dat is Body Focus.
Plan GRATIS intake

Personal training in Leusden en omgeving

Trainen met een personal trainer is meer dan alleen trainen. Samen met jouw trainer werk je aan een gezonde en actieve levensstijl, kortom: een fittere en energiekere versie van jezelf die beter in zijn vel zit! Bij Body Focus sta jij altijd centraal en worden de trainingen aangepast aan jouw wensen. De focus ligt volledig op jou en de personal trainer is een inspirator en motivator die je zal je motiveren om het beste in jezelf naar boven te halen.

Bij Body Focus kijken we precies naar wat jij nodig hebt en wat jij leuk vindt. Wat is jouw doel? Wat wil jij bereiken? Wil jij spiermassa opbouwen, gewicht verliezen of je gewoon fitter worden en je fijner in je lichaam voelen? De trainers van Body Focus hebben elk hun eigen specialisme en vooropleiding. Hierdoor zijn ze goed inzetbaar in verschillende situaties en voor een variëteit aan klanten. Zo krijg je altijd strakke 1-op-1 begeleiding van een personal trainer die jou het beste kan ondersteunen bij jouw doel. Wat jouw doel ook is: je behaalt het bij Body Focus!

Wat kan je doen bij Body Focus

Personal Training

Verbeter je fysieke en mentale gezondheid op basis van op jouw afgestemde en persoonlijk gestelde doelen, individueel of in groepsverband, binnen of buiten, in ons trainingscentrum of op een andere locatie… Body Focus is jouw juiste partner!

Fysieke gesteldheid

Jouw gezondheid wordt in kaart gebracht, waarna er een optimaal trainingsplan, aansluitend bij jouw doelstellingen, opgesteld wordt.

Voedingsadvies

Een gezonder voedingspatroon en/of afslanken in combinatie met een trainingsplan helpen je bij het bereiken van een gezonde leefstijl.

Boks training

Werken aan je body en mind, denk eens aan bokstraining. Een lekkere training om een drukke dag mee te beginnen of af te sluiten. 

Fysiotherapie

Je kunt zonder verwijzing terecht bij de fysiotherapeuten in ons trainingscentrum wanneer er sprake is van bewegingsgerelateerde klachten. De fysiotherapeuten werken samen met de personal trainers, wat zorgt voor een optimaal herstel en fysieke gezondheid.

Bedrijfs fitness

Optimale fysieke en mentale gezondheid verhogen de fitheid en productiviteit van personeel. Dit heeft een positieve invloed op de bedrijfsresultaten. Body Focus biedt de mogelijkheid om sportactiviteiten aan te bieden aan al het personeel op zowel individuele als teambasis. 

Massages

Ga je voor ontspanning na een drukke dag, het losmaken van je spieren of verlichting van je pijnklachten? Een goede massage draagt bij aan een gezond lichaam en geest.

Flexwerk- en vergaderen

Zoek je een fijne plek voor je vergadering, brainstorm, training, presentatie of coachingsessie? In ons trainingscomplex bestaat de mogelijkheid om ruimte te huren en aan te vullen met een sportieve activiteit! De combinatie van ontspanning en werk leidt tot actieve sessies en succesvolle ideeën!

Wat vinden klanten van Bodyfocus?

De work-outs worden afgestemd op de doelstelling die je met behulp van de trainer vaststelt

Herbert

Ga het avontuur aan. Start Personal Training bij Ruben en zie jouw verbluffende resultaat!

Richard

Ruben motiveert en zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt, zowel fysiek als mentaal

Marlies 

Sportschool Leusden

In samenwerking met Theo Meijer Sport, fitnesscentrum in Leusden, bieden we je naast een ruimte om één op één te sporten, ook toegang tot alle sportschool faciliteiten. Hou jij van (kick)boksen, calisthenics of vind jij het juist fijn om fitnessapparatuur te gebruiken? Wij stellen samen met jou het trainingsschema op en maken een haalbaar plan om jouw doelen te bereiken.

Ben je opzoek naar een personal trainer of Leefstijlcoach?

Ben je op zoek naar een personal trainer in Leusden die je helpt om je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als ervaren personal trainer help ik je graag om een gezonder en fitter leven te leiden. Ik geloof in een persoonlijke aanpak en werk samen met mijn cliënten om een op maat gemaakt trainingsplan te ontwikkelen dat aansluit bij hun unieke behoeften en doelen. Mijn passie is om mensen te helpen om hun volle potentieel te bereiken en ik kan niet wachten om jou te helpen jouw doelen te bereiken!