Body Focus is flexibel in het trainingsaanbod voor alle leeftijden

Aan de hand van een intakegesprek en fysieke analyse stellen we met jou een trainingsprogramma op passend bij jouw doelstellingen!

Over Body Focus

Onze personal trainers, leefstijlcoaches en fysiotherapeut staan voor je klaar!

Body Focus werkt met ervaren, gemotiveerde personal trainers.
Maak hieronder alvast kort kennis.

Ruben Vergouwe

Ruben is sinds 2014 de eigenaar van Body Focus. Hij heeft altijd interesse gehad in zowel de fysieke als mentale ontwikkeling van mensen. Ruben is al jaren actief in deze tak van sport. Omdat hij zijn eigen duidelijke en goed onderbouwde werkwijze rondom de fysieke en mentale ontwikkeling van zijn klanten optimaal wil kunnen begeleiden heeft Body Focus opgericht.

Ruben is actief personal trainer en coach met aandacht voor body, mind en leefstijl.

Plan een intake

Luke Pathuis

Luke is een ervaren personal trainer met daarnaast aanvullende opleidingen. Luke is een gedreven personal trainer die zijn kennis op het gebied van de personal training blijft ontwikkelen, zodat hij de kwaliteit van zijn training goed kan onderbouwen en waarborgen.

Naast zijn werk als personal trainer is Luke tevens fitness instructeur bij Theo Meijer Sport.

Plan een intake

Jordy Coorengel

Jordy is verbonden aan Body Focus als leefstijlcoach, fysiotherapeut en personal trainer. Hij is gespecialiseerd in de medische kant van het trainen met aandacht voor leefstijl. Deze combinatie maakt dat Jordy mensen optimaal kan ondersteunen in het dagelijks leven bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van lichaam, geest en leefstijl. Binnen zijn aanpak heeft hij aandacht voor voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Ontdek samen met Jordy wat belangrijk voor jou is en krijg de grip op jouw leven terug.

 

Plan een intake

Mylgert van Langenveld

Mylgert heeft De Sportacademie in Amersfoort gedaan waar hij onder andere het diploma ‘fitness master’ en ‘personal trainer’ heeft behaald. Mylgert heeft ervaring in het geven van kickbokstrainingen.

Naast zijn werk als personal trainer geeft hij kickbokslessen bij Theo Meijer Sport.

Plan een intake

Regilio de Boer

Regilio is al een aantal jaar als sportprofessional werkzaam. Hij is na zijn opleiding tot sport docent zich meer gaan focussen op de algehele gezondheid van de mens. Regilio is in zijn rol bij Body Focus als leeftijl-& vitaliteitscoach gespecialiseerd om mensen integraal te kunnen coachen op zowel leefstijl en vitaliteit. Dat betekent dat hij aandacht heeft voor disbalans in de aspecten van het fysiek (leefstijl), emoties, gedachtes, zingeving en helpt jou weer de eigen regie te nemen in de gezondheid van jouw leven. Dit doet hij door een open, rustige en vertrouwde setting te creëren waarin jij centraal staat in de gesprekken.

 

Plan een intake

Vanessa Teune

Vanessa zet zich als leefstijlcoach en voedingsdeskundige in voor het bereiken van een optimale gezondheid voor iedereen.


Zij is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen op het gebied van gedragsverandering en het realiseren van persoonlijke doelen. Soms lijken deze ver weg of zijn er beperkingen waardoor een positieve verandering onmogelijk lijkt. Door samen te onderzoeken wat er wel mogelijk is en deze stap voor stap te integreren in de leefstijl, ontstaat er overzicht en richting.


Zij begeleidt mensen die te maken hebben met chronische klachten, de overgang, allergieën en intoleranties. Het einddoel is altijd dat iemand zich vitaler en sterker voelt.

Plan een intake

Samenwerkingen

Body Focus heeft Theo Meijer Sport als hoofdlocatie. Alle klanten van Body Focus kunnen naast de eigen trainingsruimte gebruik maken van alle faciliteiten van Theo Meijer Sport, waaronder:

  • Kleedruimte inclusief kluisjes
  • Wellnessfaciliteiten met douches, sauna en stoombad
  • Kinderopvang op werkdagen tussen 8.45 en 11.45 uur
  • Horeca

Daarnaast bevinden zich op deze locatie onder andere een KVO Fysiotherapie, OMT praktijk voor manuele therapie, schoonheidssalon, masseur en mogelijkheden voor het huren van vergaderruimtes voor bijvoorbeeld businessmeetings.

Tarieven

Body Focus leert je graag kennen zonder daarvoor kosten in rekening te brengen. Wij laten je graag vrijblijvend kennismaken met onze mogelijkheden tijdens een intakegesprek.

Op het gebied van Personal Training biedt Body Focus biedt een proeftraining aan voor €25,00.

Meerdere trainingen per week, dan ook een voordeliger pakket! Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van het pakket dat afgenomen wordt.

Plan een intake