Body Focus is flexibel in het trainingsaanbod voor alle leeftijden

Aan de hand van een intakegesprek en fysieke analyse stellen we met jou een trainingsprogramma op passend bij jouw doelstellingen!

Over Body Focus

Onze personal trainers, leefstijlcoaches en fysiotherapeut staan voor je klaar!

Body Focus werkt met ervaren, gemotiveerde personal trainers.
Maak hieronder alvast kort kennis.

Ruben Vergouwe

Ruben is sinds 2014 de eigenaar van Body Focus. Hij heeft altijd interesse gehad in zowel de fysieke als mentale ontwikkeling van mensen. Ruben is al jaren actief in deze tak van sport. Omdat hij zijn eigen duidelijke en goed onderbouwde werkwijze rondom de fysieke en mentale ontwikkeling van zijn klanten optimaal wil kunnen begeleiden heeft Body Focus opgericht.

Ruben is actief personal trainer en coach met aandacht voor body, mind en leefstijl.

Plan een intake

Jordy Coorengel

Jordy is verbonden aan Body Focus als leefstijlcoach, fysiotherapeut en personal trainer. Hij is gespecialiseerd in de medische kant van het trainen met aandacht voor leefstijl. Deze combinatie maakt dat Jordy mensen optimaal kan ondersteunen in het dagelijks leven bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van lichaam, geest en leefstijl. Binnen zijn aanpak heeft hij aandacht voor voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Ontdek samen met Jordy wat belangrijk voor jou is en krijg de grip op jouw leven terug.

 

Plan een intake

Regilio de Boer

Regilio is al een aantal jaar als sportprofessional werkzaam. Hij is na zijn opleiding tot sport docent zich meer gaan focussen op de algehele gezondheid van de mens. Regilio is in zijn rol bij Body Focus als leeftijl-& vitaliteitscoach gespecialiseerd om mensen integraal te kunnen coachen op zowel leefstijl en vitaliteit. Dat betekent dat hij aandacht heeft voor disbalans in de aspecten van het fysiek (leefstijl), emoties, gedachtes, zingeving en helpt jou weer de eigen regie te nemen in de gezondheid van jouw leven. Dit doet hij door een open, rustige en vertrouwde setting te creëren waarin jij centraal staat in de gesprekken.

 

Plan een intake