Leefstijlcoaching

Tijd voor verandering in jouw dagelijkse gewoontes? Laat je begeleiden naar een gezonde leefstijl!

Een gezonde leefstijl draagt bij aan het voorkomen van gezondheidsproblemen. Bij een gezonde leefstijl spelen meerdere factoren een rol, waaronder voeding, beweging, stress, ontspanning, slaap en dagindeling. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van leefstijl zul je zowel fysiek als mentaal beter in je vel zitten.

Het klinkt vaak eenvoudig…
  • Eet gezond
  • Blijf op een gezond gewicht
  • Beweeg regelmatig
  • Ontspan voldoende
  • Vermijd stress
  • Slaap goed, etc
Voor veel mensen is dit niet eenvoudig. Body Focus kan jou ondersteunen richting een gezonde leefstijl!

Samenwerking met WeightWorks

WeightWorks is een zelfstandige kliniek gespecialiseerd in maagverkleining operaties.

Body Focus werkt op het gebied van leefstijlcoaching samen met WeightWorks in Amersfoort.

Onze leefstijlcoaches zijn werkzaam in de regio Hoevelaken, Amersfoort, Zeewolde, Breukelen en Zeist.

Leefstijlcoaches

Body Focus werkt met ervaren, gemotiveerde leefstijlcoaches. Maak hieronder alvast kort kennis.

Wat klanten vertellen

Rick Nellestijn
Body Focus is een uitstekende plek voor iedereen die op zoek is naar een fitnesservaring van topklasse. Body Focus biedt een breed scala aan apparatuur en faciliteiten om elke vorm van training mogelijk te maken, van krachttraining tot cardiovasculaire oefeningen en meer. Een van de dingen die mij het meest opvielen bij Body Focus was de professionele en vriendelijke sfeer. Het personeel was zeer behulpzaam en deskundig, en de trainers waren goed opgeleid en altijd bereid om te helpen en advies te geven over hoe je het beste uit je trainingssessies kunt halen. Kortom, ik zou Body Focus zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige fitnesservaring. Het is een uitstekende plek om te trainen, met professionele en vriendelijke medewerkers, hoogwaardige apparatuur en faciliteiten, en een scala aan lessen en activiteiten om uit te kiezen.
Hans Tabbernal
Uitstekende fitness training door gedreven, scherpe personal trainer Ruben. Goede apparatuur in mooie zaal, al jaren steeds afwisselende trainingen, voedingsadvies en ondertussen ook gesprekken over de ontwikkelingen in de maatschappij. Een echte aanrader!
Esme
Ruben is een hele fijne trainer! Traint gevarieerd en zorgt altijd dat je net wat extra’s vraagt van je lichaam. Ik train nu half jaar bij Ruben en mijn lichaam is echt veranderd. Ik had problemen met mijn rug en dan nog kon ik het optimale uit mijn training halen en zorgde hij ervoor dat mijn rug sterker werd. Nu heb ik helemaal geen problemen meer met mijn rug. Super fijn! Hij heeft veel kennis en ervaring op zowel hersteltrainingen bij blessures en als je een doel wil behalen kan hij je er ook bij helpen. Ruben is recht voor zijn raap en niet geheel van onbelangrijk het is ook gezellig met hem zodat je plezier hebt in je trainingen. Echt een aanrader!
Elwin haas
Ruben is Ruben, De training zijn gevarieerd en goed afgestemd. Ik train nu 2,5 jaar bij Ruben en de motivatie om 3x in de week te blijven trainen is er nog steeds! Ruben heeft een no nonsense karakter, een doener en een motivator om het beste uit jezelf te halen.
Pascal Meere
Ruben is een gepassioneerde PT’r die de juiste prikkels en motivatie weet op te wekken. Zeer professionele PT ruimte. Prettige omgeving om intensief met sport en vooruitgang bezig te zijn. Keep up the good work 👍
Jansenlotte
Ruben is een trainer die je tot het uiterste laat gaan. Ik ben nogal van het sjoemelen maar, dat werkt niet bij Ruben! Wat dat betreft een echte stok achter de deur door deze jongen. Professioneel, gedreven en behulpzaam staat hij te helpen en weet waar hij het over heeft. Toptrainer!💪
Klaas Pieter Roemeling
Ik volg nu ruim 4 jaar Personal Training bij Ruben. Dit doe ik 2 a 3 keer per week. Het mooie na die ruim 500 trainingen is dat het nooit verveeld, Ruben zorgt voor veel afwisseling in de training en traint de verschillende spiergroepen goed door de week heen. De trainingen zijn altijd voorbereid, worden goed uitgelegd en Ruben kijkt extra goed naar mijn houding om blessures te voorkomen. Mijn rug is niet mijn sterkste kant, en daar heeft hij dan ook extra aandacht voor. Het resultaat is dat ik me veel fitter voel dan ooit tevoren en steeds erg gemotiveerd naar de training ga. Klaas Pieter Roemeling
Marlies De Man
Ruben van Body Focus biedt een gevarieerd trainingsprogramma waarbij je het maximale en zelfs meer uit jezelf haalt met goede resultaten! Ik train met veel plezier bij Body Focus en raad het iedereen aan!
Laura Geertsma
Ik ben gaan trainen bij Ruben, omdat ik na mijn auto-ongeluk, mijn belastbaarheid weer op het oude niveau wilde krijgen. Ik sportte voor het ongeluk 2 tot 3 keer in de week en dat ging goed zonder personal trainer. Nu, na 6 maanden stilzitten, ben ik onwijs blij dat ik train bij Ruben. Hij zorgt voor een goede houding tijdens de trainingen, variatie in de oefeningen en voor de juiste motivatie. Ik heb er nog geen enkele dag tegen op gezien om te gaan. Het helpt ook wanneer je de resultaten merkt van het trainen. Ik ben nu bijna drie maanden verder en mijn belastbaarheid is op mijn oude niveau! Dit was zonder Ruben niet gelukt. Voor iedereen, die graag wil trainen met de juiste motivatie, goede begeleiding en resultaten, kan ik Ruben aanraden.

Direct contact

Premium Gym

365 dagen per jaar open
van 06:00 - 23:00 uur

Locatie

Body Focus
Zuiderinslag 8N,
3871 MR Hoevelaken

KVK: 60443715
BTW: NL002241830B88