Klantervaringen

Sinds twee jaar ben ik aangesloten bij Body Focus. Mijn doel was om af te vallen, sterker te worden en om meer conditie te krijgen. Door de inspanningen van Body Focus is dit volledig gelukt. Ik functioneer in het dagelijks leven veel beter en voel mij fitter. Ik raad iedereen dan ook aan om mijn voorbeeld te volgen.
Richard
Enige tijd geleden ben ik bij Ruben gestart met personal training. Hij heeft mij ervan overtuigd dat sporten belangrijk is voor lichaam en geest. Na een tijdje wekelijks bij hem getraind te hebben in goed georganiseerde ruimte, heb ik mijn vriend ook kunnen overtuigen mee te gaan. Ruben heeft hem laten inzien dat de combi van kracht met cardio een hele goede is.

Ruben is jong, vol energie en heeft kennis over voeding en bewegen. Hij stimuleert en motiveert ons en zorgt dat je net dat beetje extra geeft waarvan je denkt het eigenlijk niet te kunnen. Wij kijken er in elk geval elke week naar uit, omdat hij naast het drillen ook nog eens erg gezellig is en humor heeft. Zonder humor is sporten niet leuk.
Frank
Sinds enige tijd doe ik aan personal training bij Body Focus. Een heerlijke intensieve en effectieve manier om blijvend te werken aan je lichaam en geest. De work-outs worden afgestemd op de doelstellingen die je met behulp van de trainer vaststelt. Hier is tevens een voedingsadvies aan gekoppeld. Ik wens iedereen deze begeleiding toe.
Herbert
CEO
Wil je het beste uit je jezelf halen, wil je doelgericht te werk gaan en durf je het aan? Plan een intake met Body Focus en ga het avontuur aan. Start bij Body Focus en zie jouw verbluffende resultaat!
Diederick
Ik kickboks wekelijks met Mylgert en werk aan mijn kracht en houding bij Jordy. Hierdoor word ik zowel fysiek als mentaal sterker. Mijn zelfvertrouwen groeit en ik kan het dagelijks even beter aan! Door wekelijks te focussen op deze training en alles van mij af te laten glijden zit ik beter in mijn vel, ervaar ik meer structuur in mijn leven en voel ik mij zeker van mezelf. Bij Jordy verstevig ik mezelf fysiek en mentaal. Hij geeft mij tips en een luisterend oor! Deze combinatie maakt dat ik beter in m’n vel zit, mijn leefstijl geoptimaliseerd wordt en ik beter met stress om kan gaan!
Menno
Toen ik het advies kreeg om aan krachttraining te gaan doen vanwege een hardloopblessure ben ik 2x per week gaan trainen onder begeleiding van een personal trainer bij Body Focus. De blessure herstelde zich, maar het trainen bij Body Focus had inmiddels een vaste plek in mijn week gekregen. De trainingen zorgen ervoor dat mijn lichaam strakker is, mijn conditie verbeterd en ook mentaal geeft dit een boost. Ruben biedt een gevarieerd trainingsprogramma vol uitdagingen. De variatie in de training blijft mij prikkelen.

Ruben motiveert en zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt, zowel fysiek als mentaal. Als je denkt dat je grens bereikt is, trekt hij je eroverheen! Ik kan het iedereen aanraden om te gaan trainen bij Body Focus!
Mirte
Enige tijd geleden ben ik met mijn partner een Bed en Breakfast gestart naast mijn werk in de bouw. Dit was het moment om te gaan werken om mijn leefstijl. Het werd mij duidelijk dat er echt iets moest gebeuren. Een betere leefstijl met aandacht voor voeding, bewegen, slaap en planning van mijn week was nodig om gezond oud te worden. Ik ben samen met de leefstijlcoach van Body Focus aan de slag gegaan met goed resultaat. De Bed en Breakfast is een succes en ik geniet van alles in het leven!

Ook rondom mijn heupoperatie kon ik rekenen op de begeleiding van Jordy, de fysiotherapeut en leefstijlcoach van Body Focus. Ga aan de slag bij Body Focus! It’s Life-changing!
Bob
Rick Nellestijn
Body Focus is een uitstekende plek voor iedereen die op zoek is naar een fitnesservaring van topklasse. Body Focus biedt een breed scala aan apparatuur en faciliteiten om elke vorm van training mogelijk te maken, van krachttraining tot cardiovasculaire oefeningen en meer. Een van de dingen die mij het meest opvielen bij Body Focus was de professionele en vriendelijke sfeer. Het personeel was zeer behulpzaam en deskundig, en de trainers waren goed opgeleid en altijd bereid om te helpen en advies te geven over hoe je het beste uit je trainingssessies kunt halen. Kortom, ik zou Body Focus zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige fitnesservaring. Het is een uitstekende plek om te trainen, met professionele en vriendelijke medewerkers, hoogwaardige apparatuur en faciliteiten, en een scala aan lessen en activiteiten om uit te kiezen.
Hans Tabbernal
Uitstekende fitness training door gedreven, scherpe personal trainer Ruben. Goede apparatuur in mooie zaal, al jaren steeds afwisselende trainingen, voedingsadvies en ondertussen ook gesprekken over de ontwikkelingen in de maatschappij. Een echte aanrader!
Esme
Ruben is een hele fijne trainer! Traint gevarieerd en zorgt altijd dat je net wat extra’s vraagt van je lichaam. Ik train nu half jaar bij Ruben en mijn lichaam is echt veranderd. Ik had problemen met mijn rug en dan nog kon ik het optimale uit mijn training halen en zorgde hij ervoor dat mijn rug sterker werd. Nu heb ik helemaal geen problemen meer met mijn rug. Super fijn! Hij heeft veel kennis en ervaring op zowel hersteltrainingen bij blessures en als je een doel wil behalen kan hij je er ook bij helpen. Ruben is recht voor zijn raap en niet geheel van onbelangrijk het is ook gezellig met hem zodat je plezier hebt in je trainingen. Echt een aanrader!
Elwin haas
Ruben is Ruben, De training zijn gevarieerd en goed afgestemd. Ik train nu 2,5 jaar bij Ruben en de motivatie om 3x in de week te blijven trainen is er nog steeds! Ruben heeft een no nonsense karakter, een doener en een motivator om het beste uit jezelf te halen.
Pascal Meere
Ruben is een gepassioneerde PT’r die de juiste prikkels en motivatie weet op te wekken. Zeer professionele PT ruimte. Prettige omgeving om intensief met sport en vooruitgang bezig te zijn. Keep up the good work 👍
Jansenlotte
Ruben is een trainer die je tot het uiterste laat gaan. Ik ben nogal van het sjoemelen maar, dat werkt niet bij Ruben! Wat dat betreft een echte stok achter de deur door deze jongen. Professioneel, gedreven en behulpzaam staat hij te helpen en weet waar hij het over heeft. Toptrainer!💪
Klaas Pieter Roemeling
Ik volg nu ruim 4 jaar Personal Training bij Ruben. Dit doe ik 2 a 3 keer per week. Het mooie na die ruim 500 trainingen is dat het nooit verveeld, Ruben zorgt voor veel afwisseling in de training en traint de verschillende spiergroepen goed door de week heen. De trainingen zijn altijd voorbereid, worden goed uitgelegd en Ruben kijkt extra goed naar mijn houding om blessures te voorkomen. Mijn rug is niet mijn sterkste kant, en daar heeft hij dan ook extra aandacht voor. Het resultaat is dat ik me veel fitter voel dan ooit tevoren en steeds erg gemotiveerd naar de training ga. Klaas Pieter Roemeling
Marlies De Man
Ruben van Body Focus biedt een gevarieerd trainingsprogramma waarbij je het maximale en zelfs meer uit jezelf haalt met goede resultaten! Ik train met veel plezier bij Body Focus en raad het iedereen aan!
Laura Geertsma
Ik ben gaan trainen bij Ruben, omdat ik na mijn auto-ongeluk, mijn belastbaarheid weer op het oude niveau wilde krijgen. Ik sportte voor het ongeluk 2 tot 3 keer in de week en dat ging goed zonder personal trainer. Nu, na 6 maanden stilzitten, ben ik onwijs blij dat ik train bij Ruben. Hij zorgt voor een goede houding tijdens de trainingen, variatie in de oefeningen en voor de juiste motivatie. Ik heb er nog geen enkele dag tegen op gezien om te gaan. Het helpt ook wanneer je de resultaten merkt van het trainen. Ik ben nu bijna drie maanden verder en mijn belastbaarheid is op mijn oude niveau! Dit was zonder Ruben niet gelukt. Voor iedereen, die graag wil trainen met de juiste motivatie, goede begeleiding en resultaten, kan ik Ruben aanraden.

Direct contact

Premium Gym

365 dagen per jaar open
van 06:00 - 23:00 uur

Locatie

Body Focus
Zuiderinslag 8N,
3871 MR Hoevelaken

KVK: 60443715
BTW: NL002241830B88