Body Focus is flexibel in het trainingsaanbod voor alle leeftijden

Aan de hand van een intakegesprek en fysieke analyse stellen we met jou een trainingsprogramma op passend bij jouw doelstellingen!

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij Body Focus op 1

Sinds twee jaar ben ik aangesloten bij Body Focus. Mijn doel was om af te vallen, sterker te worden en om meer conditie te krijgen. Door de inspanningen van Body Focus is dit volledig gelukt. Ik functioneer in het dagelijks leven veel beter en voel mij fitter. Ik raad iedereen dan ook aan om mijn voorbeeld te volgen.

Sinds enige tijd doe ik aan personal training bij Body Focus. Een heerlijke intensieve en effectieve manier om blijvend te werken aan je lichaam en geest. De work-outs worden afgestemd op de doelstellingen die je met behulp van de trainer vaststelt. Hier is tevens een voedingsadvies aan gekoppeld. Ik wens iedereen deze begeleiding toe.

Enige tijd geleden ben ik met mijn partner een Bed en Breakfast gestart naast mijn werk in de bouw. Dit was het moment om te gaan werken om mijn leefstijl. Het werd mij duidelijk dat er echt iets moest gebeuren. Een betere leefstijl met aandacht voor voeding, bewegen, slaap en planning van mijn week was nodig om gezond oud te worden. Ik ben samen met de leefstijlcoach van Body Focus aan de slag gegaan met goed resultaat. De Bed en Breakfast is een succes en ik geniet van alles in het leven!

Ook rondom mijn heupoperatie kon ik rekenen op de begeleiding van Jordy, de fysiotherapeut en leefstijlcoach van Body Focus. Ga aan de slag bij Body Focus! It’s Life-changing!

Jordy is een topgozer. No-nonsense en aan de bak! Mijn hectische werkweek, mijn fysieke beperkingen in combinatie met mijn drukke sociale leven maken dat ik mijn leefstijl op orde moet hebben. Samen met Jordy werk ik aan mijn lichaam en geest. Hierdoor kan ik alles aan!

Ik kickboks wekelijks met Mylgert en werk aan mijn kracht en houding bij Jordy. Hierdoor word ik zowel fysiek als mentaal sterker. Mijn zelfvertrouwen groeit en ik kan het dagelijks even beter aan! Door wekelijks te focussen op deze training en alles van mij af te laten glijden zit ik beter in mijn vel, ervaar ik meer structuur in mijn leven en voel ik mij zeker van mezelf. Bij Jordy verstevig ik mezelf fysiek en mentaal. Hij geeft mij tips en een luisterend oor! Deze combinatie maakt dat ik beter in m’n vel zit, mijn leefstijl geoptimaliseerd wordt en ik beter met stress om kan gaan!

Enige tijd geleden ben ik bij Ruben gestart met personal training. Hij heeft mij ervan overtuigd dat sporten belangrijk is voor lichaam en geest. Na een tijdje wekelijks bij hem getraind te hebben in goed georganiseerde ruimte, heb ik mijn vriend ook kunnen overtuigen mee te gaan. Ruben heeft hem laten inzien dat de combi van kracht met cardio een hele goede is. 

Ruben is jong, vol energie en heeft kennis over voeding en bewegen. Hij stimuleert en motiveert ons en zorgt dat je net dat beetje extra geeft waarvan je denkt het eigenlijk niet te kunnen. Wij kijken er in elk geval elke week naar uit, omdat hij naast het drillen ook nog eens erg gezellig is en humor heeft. Zonder humor is sporten niet leuk.

Toen ik het advies kreeg om aan krachttraining te gaan doen vanwege een hardloopblessure ben ik 2x per week gaan trainen onder begeleiding van een personal trainer bij Body Focus. De blessure herstelde zich, maar het trainen bij Body Focus had inmiddels een vaste plek in mijn week gekregen. De trainingen zorgen ervoor dat mijn lichaam strakker is, mijn conditie verbeterd en ook mentaal geeft dit een boost. Ruben biedt een gevarieerd trainingsprogramma vol uitdagingen. De variatie in de training blijft mij prikkelen.

Ruben motiveert en zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt, zowel fysiek als mentaal. Als je denkt dat je grens bereikt is, trekt hij je eroverheen! Ik kan het iedereen aanraden om te gaan trainen bij Body Focus!

Wil je het beste uit je jezelf halen, wil je doelgericht te werk gaan en durf je het aan? Plan een intake met Body Focus en ga het avontuur aan. Start bij Body Focus en zie jouw verbluffende resultaat!